Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2025.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Konspekts 'Medus pielietošanas vispārējie noteikumi', 1.
  • Konspekts 'Medus pielietošanas vispārējie noteikumi', 2.
Darba fragmentsAizvērt

1. Medu nekad nedrīkst karsēt līdz 40°C .Karsējot medu, tas kļūst ļoti grūti sagremojams un rada nevēlamas īpašības.

2. Ja medu pievieno tējai vai pienam, tad vispirms jāļauj šķidrumam atdzist līdz siltai temperatūrai
3. Medu nedrīkst sajaukt ar karstiem ēdieniem.

Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants