-
Kafejnīca "Stīgas"
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
1. | ANALITISKĀ SADAĻA | 4 |
1.1. | Produkta īss raksturojums | 4 |
1.2. | Uzņēmuma darbinieki | 6 |
2. | TEHNOLOĢISKAIS APRAKSTS | 7 |
2.1. | Darba procesa tehnoloģija | 7 |
2.2. | TELPU PLĀNS | 9 |
3. | PROEKTA SADAĻA | 9 |
3.1. | Struktūrvienības shēma | 9 |
3.2. | Uzņēmuma darbinieki | 10 |
3.3. | Darba samaksa formas (mēnesī, Ls) | 12 |
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI | 13 | |
BIBLIOGRĀFISKAIS SARAKSTS | 14 |
Lai izanalizētu darba organizācijas principus un paņēmienus tika izvēlēta kafejnīca “STĪGA”, kas atrodas Ausekļa ielā 8, Liepājā. Tas ir individuālais uzņēmums, kas pieder vienam īpašniekam. Uzņēmumā strādā 12 cilvēki. Kafejnīca „STĪGA” piedāvā ēdienus, kas ir bioloģiski vērtīgas, veselībai nekaitīgas un kvalitatīvas.
Ieskaites darba mērķis ir izanalizēt uzņēmuma struktūru, aplūkot piedāvātu produkciju, sastādīt struktūrvienības shēmu, kā arī darba formas, aplūkot telpa plānu un veicama darba tehnoloģiju.
Kafejnīca „STĪGA” atrodas Ausekļa ielā 8, Liepājā. Kafejnīca strādā katru dienu: darbadienā no 800 līdz 2200
sestdienā no 900 līdz 2200
svētdienā no 1000 līdz 2100 .
Uzņēmuma darbības vietai ir sekojošas priekšrocības:
uzņēmums atrodas pievilcīgā vidē;
netālu atrodas bērnu laukums;
vairumtirdzniecības bāzes tuvums;
uzņēmums atrodas ļoti apdzīvotajā vietā, pilsētas centrā;
autobusa pieturas tuvums.
Kafejnīcā „STĪGA” tiek piedāvāts plašs sortiments garšīgas ēdienus. …
1.Analitiskā daļa: 1.1.Produkta īss raksurojus; 1.2.Uzņēmuma darbinieki. 2.Tehnoloģiskā daļa: 2.1.Darba procesa tehnoloģija; 2.2.Telpu plāns. 3.Projekta daļa: 3.1.Struktūrvienības shēma; 3.2.Uzņēmuma darbinieki; 3.3.Darba samaksa formas.
