Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2024.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 1.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 2.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 3.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 4.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 5.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 6.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 7.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 8.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 9.
  • Prezentācija 'Kefīra ražošanas tehnoloģija', 10.
Darba fragmentsAizvērt

Kefīrs ir skābpiena dzēriens, ko iegūst, raudzējot pasterizētu pienu ar pienskābo baktēriju ieraugu.
Kefīrs ir skābpiena dzēriens, ko iegūst, raudzējot pasterizētu pienu ar pienskābo baktēriju ieraugu.

Visbiežāk sastopamie mikroorganismi kefīrā ir:
Pienskābes baktērijas (Lactobacillus, Streptococcus );
Raugi: (Saccharomyces, Kluyveromyces).

Kefīra ražošanas tehnologiju shēmas
1. shēma. Kefīra ražošanas shēma. 2. attēls. Kefīra ražošanas shēma.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants