-
Vidzemes gastronomiskās tūres izstrāde
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
Izvēlētās Ekskursijas maršruta pamatmērķi un auditorija | 2 | |
Sagatavošanās shēma, organizācijas pasākumi | 3 | |
Ekskursijas struktūra | 4 | |
Izvēlēta maršruta loģiskā izkārtojuma pamatojums | 5 | |
Laika grafiks (hronometrāža) | 6 | |
Sadarbības partneri un to Koordinātes | 7 | |
Ekskursijas objektu apraksts | 10. | |
Nacionālo ēdienu raksturojums | 12 | |
Ekskursijas tāme | 13. | |
Izmantoto materiālu saraksts | 14 | |
Pielikumi | 15 |
EKSKURSIJAS TĀME
Autobusa īre = 80Ls
Šofera pakalpojumi = 55Ls
Grupas vadītāja/Gida pakalpojumi = 60Ls
Degviela = 20Ls uz 100km = Apm. 300km = 60Ls
Stāvvieta Rīgā = 2,00Ls
Turaida = 18 pers. pa 3,00Ls = 54,00Ls + Autobusa novietne 2,50Ls = 56,50Ls
Gūtmaņa ala = bezmaksas
Raunas staburags = bezmaksas
Raunas velna ala = bezmaksas
Jaunaužēni = 18 pers. pa 1,00Ls = 18,00Ls
Donas = 18 pers. pa 2,00Ls = 36,00Ls
Trikātas siers = 18 pers. pa 3,00Ls = 54,00Ls
Valmiermuiža = 18 pers. pa 3,50Ls = 63,00Ls
Cēsis = 18 pers. pa 1,50Ls = 27Ls + Autobusa novietne 2,50Ls = 29,50Ls
Saulstari = 18 pers. pa 2,00 = 36,00Ls + 18 pers.pa 5,00Ls = 90Ls, kopā = 126,00Ls
Stāvvieta Rīgā = 2,00Ls
KOPĀ = 642Ls
+ 12% = 78Ls Latvijas Tūrisma aģentūras peļņa.
KOPĀ = 720Ls : 18 pers. = 40Ls no personas.
…
Gastronomiskās tūres sagatavošanas procesā izpētīju dažādus Latvijas uzņēmējus, kas nodarbojas ar Ēdienu un Dzērienu izgatavošanu. Maršrutu pa Vidzemi izvēlējos, jo ļoti apmierināja dažādo izklaides iespēju klāsts. Šeit gan ir tādas Latvijas populārākā pilis, kā Turaidas pils un Cēsu pils un pilsdrupas. Šeit vienotā maršrutā izdevās apvienot ļoti dažādu ēdienu un dzērienu degustācijas iespējas vienas dienas ietvaros. Tūres ietvaros ir iespējas viesoties gan Maizes ceptuvē, gan Alus darītavā, gan arī Briežu audzētavā.
