-
Banketa izstrāde
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
1. | Banketa pasūtījums | 3 |
3. | Banketa klājuma shēma | 5 |
4. | Galda noformējums | 5 |
5. | Galda izvietojuma shēma | 6 |
6. | Zāles noformējums | 6 |
7. | Pasākuma plāns | 7 |
8. | Viesmīļu darba grafiks | 7 |
9. | Ēdienu un dzērienu summa | 8 |
10. | Banketa trauki un inventārs | 9 |
11. | Darbinieku saraksts | 9 |
12. | Banketa rīkojuma kopējā summa | 9 |
Pasākums tiks rīkots: 2007. gadā 27. aprīlī plkst. 19.00
Viesu skaits 50 personas, tie būs pieaugušie cilvēki, kuri piedalīsies „KGC” kosmētikas prezentācijā
Adrese Daugavpils iela 3-3, Rīga, LV-1050,
Tel./fakss +371 29863578
Banketa rīkošanas vieta Bankets tiks rīkots restorānā „GO Planet”, Vaļņa iela 18, Rīga, LV- 1050, Tālr. 27212738
Banketa veids Furšets
Apkalpošanas veids Krievu apkalpošanas veids
Banketa sākuma un beigu laiks Bankets ilgs no plkst. 19.00 līdz plkst. 21.00
Summa 1 pers. 12 Ls pers.
Norēķināšanās veids Norēķināšanās ar kredītkarti
Muzikālais noformējums Pasākumu vadīs Baiba Sipeniece un Normunds Jakušonuks, viņi lieliski izklaidēs viesus un parūpēsies par jauko vakara muzikālo noformējumu
…
Darbā tiek izveidots banketa pasūtījums, kurā ietilpst: banketa pasūtījums, ēdienkarte, galda noformējums, zāles noformējums, pasākuma plāns, viesmīļu darba grafiks, ēdienu un dzērienu summa, banketa trauki un inventārs, darbinieku saraksts, banketa rīkojumu kopējā summa.
