Vērtējums:
Publicēts: 03.07.2024.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 1.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 2.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 3.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 4.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 5.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 6.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 7.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 8.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 9.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 10.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 11.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 12.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 13.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 14.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 15.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 16.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 17.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 18.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 19.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 20.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 21.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 22.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 23.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 24.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 25.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 26.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 27.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 28.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 29.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 30.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 31.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 32.
  • Referāts '“Milzu!” produktu diferencētās īpašības', 33.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Produkta īpašības un diferencēšanas stratēģiju tirgū    5
1.1.  Produkta jēdziens un tā raksturīgās īpašības    5
1.2.  Diferencēšanas stratēģijas nozīme un īstenošana    7
1.3.  Produkta diferencēšanas stratēģijas priekšrocības un trūkumi    9
2.  Uzņēmuma “MILZU!” diferencēšanas stratēģiju tirgū    12
2.1.  Uzņēmuma darbības un piedāvāto produktu raksturojums    12
2.2.  Pētījums par uzņēmuma produktu diferencēšanu un unikālajām īpašībām tirgū    15
3.  Uzņēmuma produkta diferencēto īpašību unikalitātes definējums un turpmākā izmantošana    19
  Secinājumi    22
  Priekšlikumi    23
  Izmatotā literatūra    24
  Pielikumi    25
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās, kad produkti ir tik daudzveidīgi, un informācija par tiem ir viegli pieejama, ir nozīmīgāk kā jebkad produktus diferencēt jeb piešķirt tiem unikālas īpašības, kas tos atšķirs no konkurentiem vienā tirgū.
Studiju darbā “”Milzu!” produktu diferencētās īpašības” aplūkotas tās īpašības, ko zīmola īpašnieks uzsver kā unikālas produktam. Produkta diferencēšana ir ļoti plašs jautājums, jo diferencētā īpašība vai kompetence var būt jebkas, kas klientam šķiet unikāls, kā izskats, garša, ražošanas tehnoloģija, vēstījums u.t.t..
Studiju darba mērķis: Balstoties uz pētījuma rezultātiem, noteikt diferencēto īpašību unikalitāti uzņēmuma produktam vienā tirgu salīdzinājumā ar konkurentu produktiem.
Pētījuma jautājums: Kādas priekšrocības “Milzu!” produktu diferencētās īpašības dod patērētājiem salīdzinājumā citiem līdzīgiem produktiem?
Lai gūtu atbildi uz pētījuma jautājumu un sasniegtu darba mērķi, veicami šādi uzdevumi:
1. Analizēt teorētisko literatūru par produktu īpašībām un diferencēšanas stratēģiju tirgū.
2. Raksturot uzņēmuma darbību un piedāvāto produktu.
3. Veikt pētījumu par uzņēmuma produktu diferencēšanu un unikālajām īpašībām klientu skatījumā.
4. Veikt produktu salīdzinājumu ar konkurentu produktiem vienā tirgū
5. Izdarīt secinājumu un noteikt uzņēmuma produkta diferencēto īpašību unikalitāti.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants