Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.03.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
  • Konspekts 'Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības', 1.
  • Konspekts 'Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības', 2.
Darba fragmentsAizvērt

• Bioloģiski audzētajos sīpolos salīdzinājumā ar intensīvās lauksaimniecības sīpoliem par 20 -50 % spēcīgāk aizsargā pret vēzi un baktērijām
• Bioloģiskās lauksaimniecības ceļā iegūtā gaļa satur vairāk omega 3 taukskābju - nostiprina nervu sistēmu, veicina ādas šūnu reģenerāciju un veidošanos, pozitīvi iedarbojas uz sarkanajiem asinsķermenīšiem.

Bioloģiskās pārtikas pozitīvās īpašības lielā mērā ir atkarīgas no tā kādos apstākļos tiek audzēta bioloģiskā pārtika.

Autora komentārsAtvērt
Atlants