Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:657680
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Denaturētas olbaltumvielas nepilda savas funkcijas, tāpēc vairums organismu iet bojā 60 grādu temperatūrā.

Nevārītas olas baltums ir dzidrs un caurspīdīgs
Vārītas olas baltums ir balta gelveida viela

Vārot ir mainījušās olbaltumvielu īpašības. Īpašību maiņa ir tieši saistīta ar struktūras maiņu.
Temperatūras iedarbībā ir sarautas ūdeņraža saites un sarauta olbaltumvielas otrējā struktūra.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties