Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:483041
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kvalitatīvs ūdens
dzeramais ūdens ir jāsaprot, kā veselībai drošs un nekaitīgs ūdens – bez garšas un smaržas, kā arī ir tikai tas uzturs un ražošanas apstākļos apstrādāti un gatavoti pārtikas produkti, kuru tehnoloģijās izmantots dzeramais ūdens ir atbilstošs obligātajām drošuma prasībām.
dzeramā ūdens aprites ciklā jāveic:
risku apzināšana visos iespējamos kritiskos punktos un zinātniski pamatota analīze un korektīvo pasākumu plāna izstrāde,
Epidemioloģiskie riska faktori
Organisko vielu piesārņojuma riski
Ķīmiskie riska faktori
Tehnoloģiskā procesa riski
apzināšana par iespējamo piesārņotāju nokļūšana ūdenī,
īslaicīgu avārijas iespēju apzināšana un likvidācija,
ūdens sastāva iespējamo izmaiņu bioloģisku, mikrobioloģisku vai ģeoķīmisku izmaiņu rezultātā.

Ūdens mikrobioloģija
pētī ūdens mikrofloru un tās nozīmi dažādos ūdenī norisošos bioķīmiskos procesos, izstrādā dzeramā ūdens kvalitātes noteikšanas, kā arī notekūdeņu mikrobioloģiskās attīrīšanas metodes

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1358558
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties