Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:849847
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.10.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Turku jogurts
Turcijas virtuvē īpaša nozīme ir tradicionālajam jogurtam. Jogurtu lieto kā piedevu gandrīz visos ēdienos. No jogurta pagatavo ļoti populāro turku dzērienu ajranu. Jogurtu lieto dažādu kūku, sacepumu un pārslu pagatavošanai.

Turku saldumi
Turcijas saldumi nav saskaitāmi, taču populārākais ir baklava (plānas mīklas kārtiņas, pārbērtas ar riekstiem un pārlietas ar cukura sīrupu).

Turku dzērieni
Turcijā populārs dzēriens ir arī airans (jogurts, kas atšķaidīts ar vieglu sālsūdeni) . Nacionālais alkoholiskais dzēriens – raki (anīsa degvīns).
Sulas turki dzer atšķaidītas ar ūdeni.
Turki visbiežāk dzer melno tēju.
Kafijai vienmēr ir bijusi nozīmīga vieta dzīvē un valsts kultūrā.

Ēšanas kultūra
Turki ir nesteidzīgi (pusdienas var ilgt 4-5 stundas), viņi nekad neēd vienatnē, ātrumā neko neiekož, tendēti uz tirgošanos (pārdevējs vienmēr uzcienās pircēju ar tēju, kafiju vai saldumiem).

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties