Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Kefīra ražošanas tehnoloģija
Prezentācija vidusskolai10
JaunsApskatīt -
Auksto uzkodu pasniegšana
Prezentācija pamatskolai90
Apskatīt -
Apskatīt
-
Pārtikas produktu apstrādes metodes
Prezentācija augstskolai38
Apskatīt -
Izmaiņas izstrādājumu cepšanas laikā
Prezentācija vidusskolai17
Apskatīt -
Krēmu pagatavošana, to raksturojums
Prezentācija vidusskolai23
Apskatīt -
Kvalitātes rādītāji un prasības
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Krēmi un to klasifikācija
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Maizes gatavošanas pamatprincipi
Prezentācija vidusskolai60
Apskatīt -
Izejvielas maizes gatavošanai
Prezentācija vidusskolai19
Apskatīt -
Pārtikas rūpniecība
Prezentācija vidusskolai12
Apskatīt -
Gruzijas virtuve
Prezentācija pamatskolai23
Apskatīt -
Milti
Prezentācija pamatskolai43
Apskatīt -
Apskatīt
-
Karstie dzērieni
Prezentācija pamatskolai10
Apskatīt -
Vielas pārtikas produktos – tauki
Prezentācija vidusskolai9
Apskatīt -
Apskatīt
-
Paraugu noņemšana no augļiem
Prezentācija vidusskolai8
Apskatīt -
Pārtikas produktu grupu normatīvie akti
Prezentācija vidusskolai12
Apskatīt -
Medus
Prezentācija pamatskolai8
Apskatīt -
3D ēdiena printēšana
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Skābēti kāposti ar burkāniem
Prezentācija augstskolai16
Apskatīt -
Pankūkas
Prezentācija vidusskolai19
Apskatīt -
My nutrition
Prezentācija pamatskolai9
Apskatīt -
Ēdienkarte nedēļai
Prezentācija vidusskolai16
Apskatīt