Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:289419
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

ĒDIENREIZES
Galvenā maltīte- pusdienas (no 12.00-14.00)
Sastāv no 3 ēdieniem un noslēdzas ar augļiem
Oficiālās vakariņas= dienas galvenā ēdienreize

TIPISKIE ĒDIENI
Kausēts siers ar baltvīnu vai ķiršu degvīnu, ēd ar maizes kubiciņiem;
Brokastīs parasti- saldinātas grauzdētas auzu pārslas ar riekstiem un rozīnēm;
Gardums- baltā desa ar sautētiem sīpoliem un apaļmaizīti.

TIPISKI DZĒRIENI
Pirms maltītes- var būt vīns, vermuts
Pēc maltītes- vīni ar ārstniecības vai aromātiskajiem augiem, degvīni
Tosts: Prost (Prozit);
Franciski- a votre sonte (uz Jūsu veselību)
Itāliski runājošajiem- salute

BIZNESA KULTŪRA
Jābūt līdzi daudz vizītkartēm
Vizītkartē jānorāda- akadēmiskais grāds
Pieļaujamas vizītkartes angļu valodā
Aploksnes atver tikai adresāts (pat ja adresātam ir privātsekretārs)

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties