Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:151055
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Degvīna ražošana
Pēc tam tiek pievienots iesals.
Iesals pārvērš cieti cukurā, un sākas rūgšanas process.
Iegūto jēlspirtu vēl nevar izmantot rūpniecībā. To nepieciešams vairākkārt rektificēt( vairākkārtēja destilācija),attīrīt no kaitīgajiem piemaisījumiem un blakus smaržām,rūpīgi izfiltrēt.
Tikai pēc tam dzēriens sāk iegūt pirmās degvīnam raksturīgās pazīmes.

Degvīnu var iedalīt divās grupās:
1. rektificēta spirta degvīns bez specifiskas piegaršas.(pēc lietošanas elpa ir svaiga)
2.rektificēta spirta degvīns ar raksturīgu šķirnes piegaršu. (kā piedevas izmanto garšvielu izvilkumus,ēsteriskās eļļas un dabīgās esences)

Degvīna pasniegšana
Garšas un aromatizēto degvīnu ieteicams pasniegt tīrā veidā un stipri atdzesētu.
Optimāla pasniegšanas temperatūra 3-5 atdzesētā glāzē.
Aukstums nomāc graudu alkohola aromātu.
Bieži pasniegšanai izmanto sasaldētas glāzes vai speciāli apledojušas glāzes.
Degvīna glāzes tilpums 50ml.


Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1356454
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties