Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:284307
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Spāņu virtuves īpatnības
Ietekme no ebrejiem un marokāniešiem
Izšķir:
Andalūziešu
Kataloniešu
Basku virtuvi

Spāņu virtuves īpatnības
Olīveļļa
Sofrito (vīna mērces)
Ķiploki
Jūras veltes

Spāņu nacionālie ēdieni
Aukstā gaspacho zupa (gurķis, paprika sīpoli, tomāti, olīveļļa un garšvielas)
Sopa Juliana (spāņu gaumē pagatavota dārzeņu zupa ar ķiplokiem)
Calmares en su tinta (kalmāri savā sulā ar rīsiem)
Tapas (spāņu uzkodas, kas sastāv no olīvēm, sardīnēm, dārzeņiem, šķiņķa u.c)
Spāņu vīni

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties