Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:771650
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Spāņu salāti no tomātiem un gurķiem
Salātu trauku ierīvē ar ķiploku. Tomātus, gurķus sagriež plānās šķēlītēs - katrus savā kārtā. Katru kārtu pārkaisa ar sagrieztiem sīpoliem. Dārzeņus nemaisa, pārlej ar mērci no eļļas, etiķa, pipariem un sāls. Virsū uzkaisa sarīvētus mārrutkus.

Zivs ar rīsiem
Rīsus novāra sālsūdenī. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā. Pieliek sasmalcinātus ķiplokus, pētersīļus, sagrieztus tomātus, visu sautē. Rīsus nokāš, nosusina. Pieliek tomātus, pielej vīnu, pieber sāli, piparus, uzkaisa zaļumus. Zivis sagriež gabaliņos, novieto uz sagatavotajiem rīsiem. Sautē apmēram 20 minūtes.

Zivju pudiņš
Zivis pasautē, sadala gabalos, izņem asakas. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, sautē augu eļļā. Tomātus sajauc ar zivju gabaliņiem, pieliek olas, pieber sāli, piparus. Cepjamo formu ieziež ar sviestu, apkaisa ar rīvmaizi, liek tajā masu- vāra tvaika peldē 1 stundu. Pudiņu pasniedz siltu, pārlejot ar sviestu vai majonēzi.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties