Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:549232
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Skābpiena sieri
Kūpinātie sieri (Mednieku, Klosteru, u.c.)
Kausētie sieri (Dzintars, Ciba, Rasa, u.c.)
Cietie sieri (Grana, Džiugas, Rapitalia, u.c.)
Svaigie sieri (Mozzarella, Mascarpone, u.c.)
Sieri, kas nogatavināti sālījumā (Mālpils, u.c.)
Sieri, kas tiek nogatavināti pienskābo baktēriju ietekmē
Sieri, kas nogatavināti pienskābes un propionskābes baktēriju ietekmē…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties