Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:319858
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.10.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Makaroni pēc nosaukumiem
Farfalle, spaghettini, pappardelle, anellini, ravioli, lanterne, taglierini un vēl, vēl nesk.caitāmi nosaukumi. Lielie gliemežvāki, tauriņi, mazās drīksnas, zvaniņi, dvīņi, ūsas, stangas u.c.

Makaronu izstrādājumu ražošanas prasības
Atbilstoši tirdzniecības veidam; citas formas makaronu saturs mazumtirdzniecības iepakojumā nepārsniedz 1 %. Gluda un blīva virsma bez plaisām. Spirālveida makaroniem un makaroniem, kuru virsmu veido griezumi (piemēram, “zvaigznītes”), virsma var būt nedaudz nelīdzena un miltaina. Salūzušu makaronu saturs nedrīkst pārsniegt 10 %. Ja ievēro instrukcijās dotos pagatavošanas norādījumus, makaroni nepārvārās, nesalīp un pēc pagatavošanas saglabā savu formu.
Krāsa - Gaiša, viendabīga, dažādos dzeltenos toņos; olu makaroniem tā atbilst izmantoto olu daudzumam; mannas putraimu makaroniem — dzintarkrāsa vai dažādi tumšdzelteni toņi; citu veidu makaroniem krāsa ir atkarīga no izejvielām, piedevām vai garšvielām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties