Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:490032
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienu gatavošana
Gatavojot ēdienu, rūpīgi tiek sekots līdzi kulinārijas receptē norādītajam gatavošanas laikam un temperatūrai. Visus ēdienus gatavo, līdz tie ir pilnīgi gatavi. Īpaši pārbauda mājputnu gaļas izstrādājumu gatavību.

Virtuves saimniecība
Telpās, kur notiek darbības ar pārtiku, atbilstoši uzņēmuma tehnoloģiskajiem procesiem, izvieto atsevišķas mazgāšanas ierīces ar tekoša karstā un aukstā ūdens padevi pārtikas produktu mazgāšanai.
Visas darba iekārtas un aprīkojums ir izvietots ražošanas telpās atbilstoši paredzētai produktu gatavošanas tehnoloģijai, lai novērstu pārtikas piesārņošanos un nodrošinātu efektīvu tīrīšanu. Tās ir konstruēts, lai nepieļautu netīrumu uzkrāšanos, kondensāta un pelējuma rašanos. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties