Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:928646
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Visgrūtāk gāja ar ķiršu ievārījumu, jo sāku pētīt, tad kad bija ārā sals un man istabā, īpaši naktīs, ātri atdzisa, bet beigās viss sanāca.
Lielāka daļa teorētiskā, jo praktiskajā nebija daudz ko darīt. Kamēr praktiskais gatavojās, tikmēr meklēju informāciju saistītu ar šo tēmu.
Autors uzskata, ka būs interesantāk, piemēram, siera vietā izvēlējos maizi, jo domāju, ka būs pelējums, bet maize tikai sacietēja kā grauzdiņi, jo, iespējams, vajadzēja ielikt maisiņā.
Ar pienu un ievārījumu hipotēze apstiprinājās, jo veikalā pirktais tiešām ilgāk saglabājās, pat nesarūga kā mājās piens. Tomēr, mājas ceptā maize mīksta saglabājas ilgāk par vienu dienu nekā veikalā pirktā. Maizei hipotēze neapstiprinājās.
Kopumā liekas, ka gāja labi, tikai varētu vairāk informāciju.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties