Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:103451
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Evita Straumīte
veica pētījumus no 1999. līdz 2005. gadam;
izstrādāja metodi reducējošo cukuru noteikšanai rudzu miltu plaucējumā;
pirmo reizi izpētīja reducējošo cukuru veidošanās dinamika rudzu miltu plaucējumos;
izpētīja rudzu šķirņu puhovčanka, vambo, amilo, hacada, kaupo, duonia un voshod miltu kvalitātes rādītājus un cepamīpašības.

Gunārs Čipēns
padomju ķīmiķis un organiskās ķīmijas speciālists;
galvenie pētījumu virzieni ir strukturāli – funkcionālā peptīdu un olbaltumvielu organizācija, kā arī speciālas ierīces informācijas pārnešanai uz molekulāro līmeni, imunitātes regulēšana;
izstrādājis signatūru teoriju un izveidoja principiāli jaunu klasi priekš cikliskajiem lineāro peptīdu;
analogiem, kuriem piemīt augsta aktivitāte un izvēlīga darbība;
Izstrādājis modeli trešajai organisma bioregulācijas starpniecības sistēmai – produktu ar ierobežotu proteolīzes olbaltumvielas. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1121989
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties