Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:698332
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Olbaltumvielu fizikālās īpašības
Olbaltumvielas ir bioloģiski aktīvas tikai temperatūru intevalā 0-40°C.
Jau 60°C temperatūrā, kā arī citu fizikālu un ķīmisku faktoru iedarbībā norisinās izmaiņās olbaltumvielu uzbūvē un īpašībās.


Dažas olbaltumvielas ir nešķīstošas, bet lielākā daļa šķīst ūdenī vai elektrolītu šķīdumos, veidojot koloīdus šķīdumus.
Šķīstot skābā vidē, olbaltumvielas veido katjonus,
šķīstot bāziskā vidē – anjonus.
Ir arī olbaltumvielas ar skābu vai bāzisku rakstūru.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1121150
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties