Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:499992
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.02.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Olbaltumvielas   
  Olbaltumvielu bioloģisko funkciju daudzveidība organismos   
  Nozīme uzturā   
  Olbaltumvielas pārtikā   
Darba fragmentsAizvērt

Olbaltumvielas pārtikā

Cīsiņi, "Doktora"
Ražotājs: Ražotājs: SIA "Lido", Ķengaraga iela 3, Rīga, LV - 1063, Latvija. Tālr.: +371 67253833; +371 67846073; Fakss: +371 67135255; e-pasts: info.baze@lido.lv
Saturs: Sastāvs: piens, salds krējums, cukurs, sausais vājpiens, glikozes sīrups, stabilizētāji: E407, E412, E466, emulgators: E471, vaniļas aromatizētājs. Iepakojumā 2,4 l.

Pētījumi par olbaltumvielu saturu lopbarībā
Valsts Stendes graudaugu selekcijas institūtā lauka izmēģinājumos trīs gadus salīdzināts dažādu miežu formu graudaugu ķīmiskais sastāvs.
Aizvietojamās aminoskābes sintezējas dzīvnieka organismā, bet neaizvietojamās aminoskābes obligāti jāuzņem ar barību, lai nodrošinātu normālus maiņas procesus organismā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1370945
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties