Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:316735
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.10.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Evita Straumīte
veica pētījumus no 1999. līdz 2005. gadam;
izstrādāja metodi reducējošo cukuru noteikšanai rudzu miltu plaucējumā;
pirmo reizi izpētīja reducējošo cukuru veidošanās dinamika rudzu miltu plaucējumos;
izpētīja rudzu šķirņu puhovčanka, vambo, amilo, hacada, kaupo, duonia un voshod miltu kvalitātes rādītājus un cepamīpašības.
Lainuss Kārls Polings
Izskaidroja olbaltumvielu otrējo struktūru kā polipeptīdvirknes veidotu spirāli, kuru stabilizē ūdeņraža saites;
1954. gadā saņēma Nobela prēmiju par olbaltumvielu otrējās struktūras pētījumiem. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1130734
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties