Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:346968
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Margarīna trīs galvenas sastāvdaļas
sastāv no :
1) rūpīgi izvēlēta dabīgu un veselīgu eļļu maisījuma (piemēram, rapšu, saulespuķu, linsēklu), kas satur organismam nepieciešamās neaizvietojamās taukskābes Omega-3 un Omega-6, ko organisms pats nevar saražot;
2) mazliet cieto augu tauku (piemēram, kokosriekstu), kas nesatur piemaisījumus, lai piešķirtu margarīnam pietiekoši stingru struktūru;
3) un ūdens.

Salīdzināsim divus margarīnus Rama. Light margarīns ar zemu tauku saturu ar Valdo. Light margarīns ar zemu tauku saturu.

Salīdzinājums
Valdo. Light margarīns ar zemu tauku saturu
Sastāvdaļas:
augu eļļa,
ūdens,
acidofilais vājpiens,
sāls (0.5 %),
emulgātors (E 471),
konservants (E202),
citronskābe (E 303),
aromatizators,
beta- karotīns,
vitamīni A, D un E.

Valdo. Light margarīns ar zemu tauku saturu
Vielas apraksts:
E-330 Citronskābe
E-202 Kālija sorbāts
E-160a Karotīni
E-471 Taukskābju monoglicerīdi un diglicerīdi

Rama. Light Margarīns ar zemu tauku saturu
Vielas apraksts:
E-330 Citronskābe
E-202 Kālija sorbāts
E-160a Karotīni
E-322 Lecitīns
E-476 Poliglicerīna poliricinolāts
E-471 Taukskābju monoglicerīdi un diglicerīdi

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties