Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:205462
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latviešu virtuvē galvenokārt ietilpst vietējie lauksaimniecības produkti. Tā kā Latvija atrodas pie Baltijas jūras, liela nozīme latviešu virtuvē ir arī zivju ēdieniem. Bieži izmantotos produktus, piemēram, zivis, rudzus, kartupeļus, kviešus, miežus, kāpostus, sīpolus, olas un cūkgaļu, iegūst tieši Latvijā. Latviešu nacionālie ēdieni ir trekni un sātīgi, tajos parasti izmanto maz garšvielu.

Itāļu virtuve ir neiedomājama bez visu veidu pastas, picām, sieriem, jūras veltēm, kvalitatīvas olīveļļas, vīniem, svaigiem dārzeņiem, augļiem un citiem produktiem, kas itāļu virtuvei ir ļoti raksturīgi. Itāļu ēdieni ir vienkārši, bet, lai tos pagatavotu nepieciešamas kvalitatīvas un svaigas izejvielas, jo tās viņiem ir svarīgākas nekā gatavošanas metode.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1371166
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties