DZĒRIENKARTE
Alkoholiskie dzērieni(kokteiļi):
Šampanietis;
Martini;
Mohito;
Pina-colada;
Tequila;
Margarita;
Bezalkoholiskie dzērieni:
Bezolkaholiskais mohito;
Ūdens ar augļiem;
Apelsīnu sula;
NEPIECIEŠAMO DARBINIEKU SKAITS BANKETA APKALPOŠANAI
Banketos ar daļējo apkalpošanu uz 1 viesmīli ir 8-10 viesi.
Mūsu banketā ir 40 viesi.
Šaja banketā ir nepieciešami 4-5 viesmīļi.
KOPSAVILKUMS
Banketu organizēšana nav tik viegls darbs,kā izskatās no sākuma.
Grūtības bija sastādīt ēdienkartes daudzumus vienai personai un kopējo daudzumu,kā arī saskaņot ēdieniem nepieciešamos galda piederumus un traukus.
Pateicoties šim datbam mēs ieguvām prasmes banketa plānošana.
Ieguvām sev prasmes aprēķināšana ēdienkarte un dzērienu karte uz personām nepieciešamo daudzumu.
Visvairāk šajā darbā mums patika izveidot scenāriju un analizēt to.
Ieguvām prasmes pasūtīt savu vēlamo banketu un izteikt savas vēlmes, ko gribētu realizēt.
…