Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:517398
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ēšanas un dzērienu tradīcijas
Indiešu virtuvē plaši tiek pielietotas garšvielas.
Lai gan tiek uzskatīts, ka Indieši ir veģetārieši, tā gluži nav, jo gaļu viņi ēd, bet tikai vistas vai kazas gaļu.
Gaļa tiek pasniegta tikai divas dienas nedēļā.
Galvenokārt kulinārijā tiek izmantotas lēcas, tās tiek iesaistītas visdažādākajos ēdienos.
Indiešu gatavotie ēdieni ir ļoti asi, tie tiek iedalīti trīs pakāpēs- neass, vidēji ass un ļoti ass.

Dārzeņi tiek izmantoti gandrīz katrā ēdienā- kartupeļi, kāposti, tomāti, gurķi, burkāni, baltie redīsi.
Zupas- galvenokārt biezzupas.
Indieši nav pieraduši lielos daudzumos lietot alkoholiskos dzērienus, jo viņi ātri noreibst.
Tiek dzerts piens, arī kefīrs un tēja.
Reizi nedēļā indiešiem ir tradīcija darba vietā visiem kopā gatavot pusdienas

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1338018
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties