Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:507847
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.11.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Gaļa
Gruzijas virtuves galvenā iezīme ir ierobežot gaļas izvēli.
Plaši izmantota ēdienu gatavošanai ir liellopu, jēra, cūkgaļa un mājputnu gaļa.
Kaukāzā mīl un prot gatavot gaļu.
Slavenākie gaļas ēdieni- šašliks, kebabs, satsivi, čhakhokhbili (чахохбили), tabakas cāļi, borani (борани), tolma, kuchmachi (kучмачи), u.c.
Chakhokhbili (Чахохбили)- vistas gabaliņi sautēti tomātu mērcē.
Tolma - gruzīņu kāpostu tīteņi.
Buglama- jēra sautējums ar garšvielām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties