Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:759635
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.07.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

HACCP
Hazard Analysis Critical Control Point
Riska analīze un kritiskie kontrolpunkti
Hazard – jebkas, kas var izraisīt pārtikas saindēšanos

Baktērijas
Fiziskās / Physical
Ķīmiskās / Chemical
Bioloģiskās / Biological

Istabas temp. baktērijas vairojas ik pēc 20 min
“ mīļākā ’’ temp. 5 - +63”C
Pie cepšanas +74’’C izzūd 2 min laikā


Pārtikas ražošanas ABC
No Pilsburgas līdz PVD
Plūsmas princips
Vertikālā un horizontālā kārtība
Tīrība

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties