Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:596410
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.04.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dzēriens + Ledus
Vai ledus ļauj izbaudīt dzēriena nianses pilnībā?
Ja cilvēks atrodas kādā pasākumā kur tiek nodarbinātas ar citas maņas tad jā, bet ja mierīgos mājas apstākļos ar ģimeni vai viens tad labāk to dzērienu izbaudīt tīru, jo ledus notušē īpašās garšas un nianses.
Ledus padara dzērienu aukstāku un atšķaidītāku.

Kvalitatīvus dzērienus būtu ieteicams baudīt istabas temperatūrā, kas ir 17 - 18 0C. Ierasts, ka baltvīni un šampanieši pirms pasniegšanas kārtīgi jāatdzesē, taču tas vairāk attiecas uz jaunāka gada gājuma dzērieniem. Tāpat arī kvalitatīvu vodku nav ieteicams glabāt saldētavā, jo, dzerot ledusaukstu, dzēriens, tas pazaudē savas garšas nianses.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties