Atzīmētie darbi
Skatītie darbi
Grozs
Prezentācija10 Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Ķīmija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
Izvērst priekšskatu
Aktualitāte: Izpētot E-vielas, uzzinām to kaitīgumu, un varam no tām izvairīties, tā uzlabojot savu pašsajūtu. Mērķis un uzdevums: noskaidrot E-vielu nozīmi pārtikas produktos, noskaidrot E-vielu kaitīgumu. …
E-vielas ir ķīmiskas vielas, kas pievienotas pārtikas produktiem,piem. E-515 ir kālija sulfāts, izmanto kā skābuma regulātoru.
Prezentācija14 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
Prezentācija10 Ķīmija
Prezentācija pamatskolai14
Prezentācija pamatskolai10
Prezentācija pamatskolai23
Prezentācija pamatskolai8
Izvēlies autorizēšanās veidu
E-pasts + parole
Aizmirsi paroli?
Neesi reģistrējies?
Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.
Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši autorizēties savā profilā un varēsi saņemt bezmaksas darbus.