Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:511010
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.01.2016.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Step #1: Roasting and Winnowing the Cocoa
The first thing that chocolate manufacturers do with cocoa beans is roast them.

Step #2: Grinding the Cocoa Nibs
Grinding is the process by which cocoa nibs are ground into " cocoa liquor", which is also known as unsweetened chocolate or cocoa mass.

Step #3: Blending Cocoa liquor and molding Chocolate
After the mixing process, the blend is further refined to bring the particle size of the added milk and sugar down to the desired fineness.
The Cocoa powder or 'mass' is blended back with the butter and liquor in varying quantities to make different types of chocolate or couverture.
The basic blends with ingredients roughly in order of highest quantity first are as follows:

Milk chocolate
sugar
milk or milk powder
cocoa powder
cocoa liquor
cocoa butter
Lethicin and Vanilla

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties