Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:757944
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.12.2021.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

The main secret on how to cook a delicious Chinese meal is based on yin and yang, harmonious blending of colour, aroma, flavour and texture both in a single dish. Balance and contrast are the key words based on ancient philosophy. Chinese cooks from the housewife to proffesional chef all work to this yin-yang principle.
Another important factor which affects the taste of this countries cuisine is heat and timing in cooking- the degree of heat and duration of cooking depends on each dish specifically. This is why the size and shape of the cut ingridient must, first of all, be suitable for a particular method of cooking. Different
For an everyday meal, plain rice is served with two or three other dishes
Same as us Chinese also have appetizers, soups and Main couse dishes but one differece from western people is that Chinese prefer to have fresh cut fruit in the end of main meal rather than sweet, sugary dessert.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties