Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:827830
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Medus veidi
Liepziedu medus – salds, ārstniecisks
Pavasara jeb maija medus – zeltains, smaržīgs
Viršu medus – rūgts, tumšs
Meža medus – ārstniecisks
Āboliņa medus – viens no augstvērtīgākajiem.
Griķu medus – tumšs,
Rapša medus – dzeltenīgi balts, nav izteikta garša
Akāciju medus – gandrīz caurspīdīgs, maiga garša
Saulespuķu medus – sīva piegarša, zeltains

KO DARĪT JA MEDUS NEGARŠO?
Dažreiz rodas jautājums, ko darīt ja medus negaršo, bet vēlēšanās tomēr lietot, zinot medus vērtību, ir. Šajā gadījumā medu ieteicams atšķaidīt ar kādu sulu, zāļu tēju vai pienu tādā koncentrācijā, kurā nejūt medus garšu. Medu var arī pievienot sev patīkamam ēdienam.

Medus
Medu pievieno dažādiem ēdieniem
Izmanto arī dažādos medikamentos
Masāžās
Pievieno tējai, lai ārstētu saaukstēšanos
To pievieno kosmētikas līdzekļiem


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties