Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:615681
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

4. Kefīra ražošana
Kefīru gatavo, pienu ieraudzējot ar specifisku mikroorganismu ieraugu, tā dēvēto kefīra sēnīti.
Kefīra veidošanās procesā rodas pienskābes baktērijas, kas labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmu.
Kefīru ražo fermentējot pienu ar baktērijām un rauga sēnīšu maisījumu.
Kefīram tiek pievienoti ieraugi ar bifidobaktērijām.

5. Alus ražošana
Alus ir alkoholisks dzēriens, kas tiek iegūts fermentācijas procesā.
Alus ražošanas process:
Miežu graudus samaļ un mērcē – tiek iegūta misa (cietes šķīdums);
Misa tiek fermentēta ar rauga baktēriju palīdzību;
Pēc tam to sapilda mucās un noliek uz laiku raudzēties;

5. Alus ražošana
Kad alus ir gatavs to pasterizē, lai tas veikalos nesaskābtu;
Tad to sapilda pudelēs vai bundžās un tālāk nodod pārdošanai;
Alus, kurš netiek pasterizēts ir garšīgāks un nav tik rūgts, kā tas, kurš ir nopērkams veikalos.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties