Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:534228
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aukstumvitrīna
Aukstumvitrīnas ir paredzētas pārtikas produktu (gaļas, zivju, salātu, fasētas produkcijas, pusfabrikātu, gatavās produkcijas un konditorejas izstrādājumu) uzglabāšanai un ekspozīcijai.

Aukstumvitrīnu veidi
Vitrīnas ar temperatūru no +2 - +8 gradiem, tajās uzglabā konditorejas izstrādājumus un tamlīdzīgu produkcij’;
Aukstuma un saldēšanas vitrīnas ar temperatūru no 0 - -25 grādiem.

Ledus ģenerātors
Ar ledus ģenerātora palīdzību var izgatavot visdažādāko formu ledu (pārslu, zvīņu, gabaliņu u.c.).
Ledus no ledus ģenerātora ir tīrs, higiēnisks, dzidrs.
Ledus gabaliņu īpaši izstrādātā forma novērš ledus salipšanu.
Tie ir ekonomiski.
Ledus ģenerātoriem ie nepieciešama minimāla uzraudzība un apkalpošana.
Tie var būt arī iebūvēti ledusskapī!

Dzērienu dzesētāj/dozētājiekārta
Tās izmanto galvenokārt bāros, restorānu bufetēs, kafejnīcās un tamlīdzīgos uzņēmumos, kur notiek sulu un atspirdzinošo dzērienu tirgošana.
Ir arī vīna dzesētājiekārtas kuras atdzesē un uztur vīnu vajadzīgajā temperatūrā!

Sulu un dzērienu dzesētājs/dozētājs
Šī iekārta ie paredzēta izmantošanai sulu un dzērienu tirdzniecības vietās.
Tā ir paredzēta izlejamo dzērienu atdzesēšanai un saliešanai.

Alus dzesētājs.
Tos izmanto bāros, restorānos u.tml uzņēmumos, kas nodarbojas ar alus popularizēšanu un pārdošanu.
Tie paredzēti alus atdzesēšanai u saliešanai glāzēs vai kausos.

Saldējuma gatavošanas iekārta
Iekārta ir paredzēta visu veidu putota saldējuma gatavošanai, ir pilnībā automatizēta un pagatavo saldējumu pēc iepriekš ieprogrammēta režīma.
Lielākā daļa šo iekārtu ir paredzētas 1L krājuma saldējuma pagatavošanai.
Saldējuma masa ir gatava, ja, paņemot masu uz karotes, tā tulīt nesāk kust.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties