SECINĀJUMI
1. Ēdināšanas uzņēmumā tiek organizēts pilns ražošanas cikls – no izejvielu saņemšanas līdz patēriņa organizācijai uzņēmumā - tas ļauj pārraudzīt visu realizējamo produktu ražošanas procesu, nodrošinot to kvalitāti visos ražošanas posmos;
2. Uzņēmuma mērķauditorija ir jaunieši – boulinga apmeklētāji un restorāna apmeklētāji pusdienu ieturēšanai;
3. Uzņēmums ir noslēdzis līgumus par produkcijas piegādi, pārsvarā, ar tādiem uzņēmumiem un ražotājiem, kuri vienlaikus piedāvā dažāda veida produkciju, lai nodrošinātu izvēles iespējas, kā arī izejvielu esamību restorānā;
4. Uzņēmumā tehnisku iemeslu dēļ nav izveidota aukstumkamera vietā, kur tā ir paredzēta, līdz ar to izejvielas tiek uzglabātas ledusskapjos, kas ir izveidojis iekārtu daļēji nesaprotamu izvietojumu;
5. Izejvielu pieņemšanas vietā trūkst galds vai lete, uz kuras novietot atvesto produkciju;
6. Uzņēmumā izstrādātās tehnoloģiskās kartes ir nepilnīgas;
7. Mehanizācijas līmenis uzņēmumā ir vērtējams kā vidējs;
8. PVD inspektori pēdējās pārbaudes laikā konstatējuši, ka uzņēmums atbilst pārtikas apriti reglamentējošo normatīvo aktu prasībām, taču konstatētas neatbilstības, kas neietekmē pārtikas nekaitīgumu un drošumu;
PRIEKŠLIKUMI
• Izveidot aukstumkameru vietā, kur tā paredzēta vai pārplānot ledusskapju izvietoju telpā;
• Gaitenī, kurā tiek pieņemtas izejvielas novietot galdu vai leti izejvielu novietošanai.
…