SECINĀJUMI
Modernizējoties virtuves kulinārijai, biežāk palielinās iekārtu izmantošanas skaits. Izmantošanas iespējas iekārtām ir daudzas un dažādas, bet ne visi ņem to vērā. Jaunās ražotās iekārtas ne tikai iet uz pilnīgu drošības nodrošināšanu, bet arī uz dažādām ērtībām, ātrumu un ergo efektivitāti.
Svarīgi ir pārrunāt ar personālu, iekārtu izmantošanas nosacījumus un iekšējo telpu noteikumus. Tas uzlabos darba kvalitāti, drošību un personāla pieredzi. Parasti uzņēmumos tas tiek darīts laikus, pirms sezonas. Nākot jauniem darbiniekiem, parādās informācijas un pieredzes trūkums. Lai risinātu šādu problēmu ir nepieciešamas praktiskas apmācības kur pie katras iekārtas instrukcijas būtu nepieciešams darbinieka paraksts. Ja pie iekārtas nav attiecīgais paraksts, darbinieks nedrīkst ar šo iekārtu strādāt, jo pastāv risks savainoties vai pat apdraudēt citus. Šādas mācības ne tikai uzlabotu kvalitāti, bet arī darbinieku pieredzi ilgtermiņā.
…