SECINĀJUMI
1. Restorānam ir nepieciešams izveidot atsevišķu piebraucamo ceļu piegādātājiem, jo to kustība notiek haotiski, kā arī vienlaicīgi ar klientu ierašanos, tādējādi traucējot klientus.
2. Ēdināšanas uzņēmumā nepieciešams pārdomāt virtuves darba zonu izvietojumu, ierīkot sakņu ceha un gaļas/zivju pirmapstrādes zonai atsevišķu vietu no gatavās produkcijas realizācijas vietas.
3. “La Pentolaccia” neizmanto atsevišķus atkritumus konteinerus uzņēmuma atkritumu utilizēšanai, tas notiek kopējos konteineros ar tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem, tādējādi radot augstāku piesārņojuma risku. Uzņēmumam vajadzētu noslēgt atsevišķu atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar pašvaldību, lai tiktu novietots konteiners uzņēmuma vajadzībām.
4. Restorānā netiek stingri sekots līdz uzglabāšanas temperatūrām, tādēļ būtu ieteicams iegādāties termometrus iekārtām, ēdienam un tos reģistrēt dokumentācijā, kas līdz šim periodiski nav darīts.
5. Uzņēmums piedāvā plašu sortimentu gan ēdieniem, gan dzērieniem, sezonāla rakstura, bet būtu nepieciešams pārdomāt ēdienu grupu sadalījumu, lai nemulsinātu klientus un atvieglotu darbu darbiniekiem, samazinot sortimentu.
…