Restorānu praksi apguvu viesnīcas City Hotel Bruņinieks restorānā. Prakses laikā iepazinos ar dotā uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas organizāciju, tehnoloģiskā procesa īpatnībām, darba organizāciju dažādās darba vietās un personāla pienākumiem.
Prakses mērķis bija nostiprināt iegūtās teorētiskās zināšanas, papildināt un nostiprināt praktiskās iemaņas, iegūt prasmi analizēt ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģisko procesu norisi un to vadību. Apgūt prasmi dot savu novērtējumu uzņēmuma darba organizācijai.
Viens no prakses uzdevumiem bija informācijas vākšana, apstrāde – prakses atskaites veidošana. Prakses atskaitē ir iekļautas vispārīgas ziņas par viesnīcu, restorāna organizatorisko struktūru, tehnoloģiskajiem procesiem, tehnoloģiskajām iekārtām u.c..
City Hotel Bruņinieks ir viena no labākajām trīszvaigžņu viesnīcām, kura veiksmīgi darbojas jau 6 gadus, tā atrodas pašā Rīgas lietišķā un kultūras centrā, 15 minūšu gājienā no Vecrīgas. Šī modernā un valdzinošā viesnīca atdodas restaurētā Jūgendstila ēkā, kura ir vēsturisks arhitektūras piemineklis, tas spilgti atspoguļots ēkas fasādes apdarē un arī Luxa numuru iekārtojumā.
Viesnīcai ir ļoti izdevīga atrašanās vieta :
Vecrīga – 1.3 km – 15 min gājiens ar kājām;
Lidosta – 16 km – 25 min brauciens taksometrā;
Dzelzceļa stacija – 2.5 km – 10 min brauciens ar taksometru;
Autoosta – 2.5 km – 10 min bauciens;
Skonto izstāžu halle - 0.5 km – 7 min gājiens.
Atrašanās vieta - Bruņinieku iela 6, Rīga. [3]…