2. Tirdzniecības zāles un apmeklētāju apkalpošanas organizācija
Tirdzniecības zāles plānojuma, iekārtu raksturojums, interjera, izvērtējums
Tirdzniecības zāles plānojums ir pārdomāts un optimizēts, tā kā tas atrodas uz ārā terases- balkona, tajā nav daudz vietas, bet tas ir izkārtots tā, lai galdu izkārtojums netraucētu cits citam, lai klienti viens otram netraucētu sēžot pie galdiem, lai viesmīļi varētu viegli pārvietoties pa zāli, nevienu neaizskarot. Galdu izkārtojumu (skatīt fotoattēlā pielikumā Nr.2) Un uzņēmuma shematisko plānojumu (skatīt pielikumā Nr.1)
Ienākot iekšā terasē labajā pusē, būs plīts, pie kuras čakli gatavos plānās pankūkas, pavārs, nedaudz tālāk uz priekšu ir bāra lete ar bāra krēsliem, kur klientiem var pagatavot brīnišķīgi gardus kokteiļus, un pašā terases stūrī ir grila iekārta, jo vasaras sezonā un terases gatavo daudz grila burgerus. Šo ēdienkarti (skatīt pielikumā nr.4)
Interjers ir ļoti vienkāršs un gaumīgs, kā jau paša uzņēmumā nosaukumā ir dēvēts Ecocaterging, Eco ir ekoloģisks tīrs un pagatavots no sezonāli pieejamie produktiem, tad arī interjerā virmo tīras dabas krāsas, koks, uz palodzēm podiņos augs zāle, timiāns, dažādi garšaugi. Tas viss piedod to tīro un gaumīgo noskaņu. Daudzas no iekārtojuma lietām ir vienkāršs atjaunotas, tām ir piedota otrā dzīvība. Visu cauri dienu terasi apsilda un piedod romantisku apgaismojumu sildlapmas. Kā arī baltas bumbu virtenes, ar kurām ir noklāti griesti.
Apkalpojošais personāls, tā darba izvērtējums, apkalpošanas process
SIA „Ecocatering” apkalpošana ir komandas darbs, katram ir noteikt dienas uzdevums, kas obligāti ir jāizpilda līdz noteiktam laikam, piemēram, viesi pusdieno tavā ierodas no pulksten 12.00 tātad līdz šim laikam, visiem ēdieniem, uzkodām, saldajiem ēdieniem jābūt uz galda gataviem. Katram darbiniekam uzņēmumā ir sava darba veicamā funkcija. Kāda katram tā ir to nosaka darbinieka pamatpienākums, amata aprakts, ar kuru tiek darbinieks iepazīstināts pirms stāšanās darba attiecībās ar darba devēju.
…