Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
8,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:147864
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Vispārēja informācija par uzņēmumu    3
2.  Ražošanā izmantojamo izejvielu apraksts, kvalitātes kontrole    5
3.  Produktu ražošanas tehnoloģiskas shēmas, galvenie parametri    8
3.1  Vārīto desu, cīsiņu un sardeļu ražošanas tehnoloģiskā instrukcija    9
3.2  Puskūpināto desu ražošanas tehnoloģiskā instrukcija    16
3.3  Vārītī-kūpinātu desu ražošanas tehnoloģiskā instrukcija    20
4.  Sanitārhigiēniski noteikumi un mazgāšanas shēma    24
4.1  Mazgāšanas - dezinfekcijas programma A/S"Rīgas Miesnieks"    26
5.  Tehnoloģiskas iekārtas    34
5.1  Iekārtas    34
5.2  Iesaiņošanas līnijas    45
5.3  Transportiesaiņojums    49
5.4  Ražošanas telpu plāns    51
5.5  Energoresursi un ūdens apgāde    52
5.6  Apkārtējas vides aizsardzība    52
5.7  Darba aizsadzība    53
  Secinājumi    55
  pielikumi    56
Darba fragmentsAizvērt

1.Vārīto desu, cīsiņu un sardeļu sortiments noteikts LV US 000330753-05:2004 1.punktā.
2.Izejvielu un materiālu raksturojums noteikts LV US 000330753-05:2004 2.3.punktā.
3.Ražošanas tehnoloģiskais process. Tehnoloģisko procesu veic šādā secībā:
izejvielu pieņemšana
izejvielu uzglabāšana
izejvielu defrostācija
liemeņu sadalīšana, atkaulošana, atcīplošana, šķirošana
sadalītas gaļas uzglabāšana
gaļas sasmalcināšana, svēršana
garšvielu un pārtikas piedevu svēršana un sagatavošana
desu apvalku sagatavošana
desu masas sagatavošana
desu masas pildīšana apvalkos, desu formēšana, klipsēšana
termiskā apstrāde
atdzesēšana (primārā atdzesēšana)
atdzesēšana aukstumkamerā (sekundārā atdzesēšana)
uzglabāšana, marķēšana, transportēšana.
3.1. Vārīto desu, cīsiņu un sardeļu ražošanai tiek pieņemtas sekojošas izejvielas - atdzesēta vai saldēta cūkgaļa, liellopu gaļa, putnu gaļa, MAG (liemeņi, pus liemeņi, ceturtdaļliemeņi. Liemeņi zīmogoti, l/l liemeņiem īpašais marķējums). Apstrādātas zarnas (aitu, cūku, liellopu). Atdzesēta cūkgaļa ar gaļai raksturīgu krāsu, smaržu , konsistenci, atbilstošu LV ST ZM 64-96 standartam, liellopu gaļu, kas atbilst LV ST ZM 61-96 standartam vai LR MK noteikumu 411 (20.04.2004) prasībām.
Saldēta cūkgaļa ar gaļai raksturīgu krāsu, smaržu, konsistenci. Sasaldēta vai atvēsināta putnu gaļa ar raksturīgu produktam krāsu, smaržu, konsistenci. Ražota Latvijā vai citās valstīs. Sasaldēta mehāniski atdalīta putnu vai cūkgaļa, kas atbilst ražotāja specifikācijai. Speķis un subprodukti, aitu zarnas, kas atbilst LV TN LM 34-93 standarta prasībām, cūku zarnas, kas atbilst LV TN LM 35-93 standarta prasībām, liellopu zarnas, kas atbilst ražotāja specifikācijai. Piegādātas atvēsinātās gaļas temperatūrai jābūt ne augstākai par +7C. Sasaldētai gaļai ne augstāka par-12C muskulatūrā. Atvēsinātai putnu gaļai +4C, sasaldētai putnu gaļai -18C.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties