Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:658715
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Viesnīcas darba plānošana, izpēte un analīze    4
2.  Reģistrācija un rezervēšanas kārtība    6
3.  Viesnīcas telpu raksturojums    8
3.1.  Dienesta telpas    8
3.2.  Viesu rīcībā esošās telpas    8
3.3.  Numuru tipi un veidi    9
3.4.  Telpu pašizmaksa un viesu īres maksa    10
4.  Drošība    11
5.  Viesu apkalpotāju darba organizācija, pienākumi un darba samaksa    12
6.  Viesnīcā sniegtie pakalpojumi    13
6.1.  Tūristu ēdināšanas veidi    13
6.2.  Viesnīcā sniegtie papildpakalpojumi    14
7.  Viesnīcas finansu veidošanās avoti    15
8.  Samaksu veidi par sniegtajiem pakalpojumiem    16
  Secinājumi un priekšlikumi    17
Darba fragmentsAizvērt

Prakses vieta viesnīca “Latgale”, Atbrīvošanas aleja 98, Rēzekne. Viesnīca ir pašvaldības uzņēmums. Tās pakalpojumi un serviss atbilst otrajai kategorijai. Prakses laikā guvām vispārēju ieskatu viesnīcas darba organizācijas jautājumos, iepazināmies ar uzņēmuma statusu, kā arī ar uzņēmuma darbību reglamentējošiem likumiem un normatīvajiem aktiem.
Prakses mērķi un uzdevumi:
- nostiprināt teorētiskās zināšanas un apgūt prasmi kā tās pielietot praktiskajā darbībā;
- vākt kvalifikācijas darba izstrādei nepieciešamos materiālus;
- apgūt faktoloģiskā materiāla pirmapstrādes, sistematizācijas un interpretācijas materiālus;
iemācīties radoši analizēt un novērtēt uzņēmuma funkcionēšanas procesus un finansiālo stāvokli.
Lai sasniegtu mērķus un izpildītu uzdevumus, personiski tiek apskatīta viesnīca, uzzināts par tās piedāvātiem pakalpojumiem, kā arī noklausītas lekcijas, ko stāstīja viesnīcas vadītāja.
Sīkāk apskatītas tika tēmas par:
“Viesu rīcībā esošajām telpām” – Aiga Baltmane.
“Tūristu ēdināšanas veidi” – Evita Jākobsone.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties