Secinājumi
Bistro- restorānam „Lielais ķīnas mūris”.ir ļoti izdevīgā atrašanas vieta, pašā pilsētas centrā, galvenajā gājēju ielā, tuvu autoostai un stacijai;
Gandrīz visas izejvielas tiek piegādātas katru dienu, līdz ar to izejvielas ēdienu gatavošanai ir vienmēr svaigas un kvalitatīvas;
Uzņēmumam ir izveidota paškontroles sistēma, kura tiek stingri ievērota.
Dienas beigās nav ēdienu/izejvielu pārpalikums, un tie ir vienmēr svaigi un kvalitatīvi, jo ēdieni tiek gatavoti tik bieži, cik ir nepieciešams uz konkrētu laika posmu;
Uzņēmums vienmēr pilnveidojas, ieviešot jaunus piedāvājumus. Līdz ar to tiek atjaunotas arī iekārtas (pēc nepieciešamības);
Gatavas produkcijas nogādāšana uz sadales līniju notiek pa speciāli tam paredzēto durvi, produkcija uzreiz nonāk attiecīgajās vitrīnās, kas ļauj nepārtraukt aukstuma vai karstuma ķēdi produkcijai, un mazinot piesārņojuma risku.
Uzglabāšanas temperatūru vitrīnās kontrolē ar speciālo mērierīci. Atbilstošas uzglabāšanas temperatūras nodrošināšana un uzturēšana ir svarīga ēdiena kvalitātes saglabāšanai un mikrobioloģiskā riska mazināšanai;
Darbinieki rūpīgi seko sanitār-higiēnisko prasību ievērošanu (telpu, iekārtu, inventāra), kā arī tiek stingri ievērota personīgā higiēna, kas mazina fizikālo un mikrobiālo piesārņojumu;
Būtu vēlams izstrādāt jaunu tīrīšanas-dezinfekcijas plānu ar tīrīšanas līdzekļu izmantojamu koncetrāciju;
Visas iekārtas tiek darbinātas katru dienu, un nav lieku (nenoslogotu) iekārtu.
Ražošanas cehu izvietojuma secība un tehnoloģiskās plūsmas tiek ievērotas, tomēr nav nodalītas atkritumu un izejvielu plūsmas, tāpēc pastav piesārņojuma risks. Šīs plūsmas būtu jānodala
…