Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:130625
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    7
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    7
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    9
2.3.  Ēdienu gatavošana    12
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    13
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    14
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    15
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    18
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    18
4.2.  Ražošanas telpu plāns    18
4.3.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    19
  Secinājumi    20
  Izmantota literatūra    21
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Bistro- restorānam „Lielais ķīnas mūris”.ir ļoti izdevīgā atrašanas vieta, pašā pilsētas centrā, galvenajā gājēju ielā, tuvu autoostai un stacijai;
Gandrīz visas izejvielas tiek piegādātas katru dienu, līdz ar to izejvielas ēdienu gatavošanai ir vienmēr svaigas un kvalitatīvas;
Uzņēmumam ir izveidota paškontroles sistēma, kura tiek stingri ievērota.
Dienas beigās nav ēdienu/izejvielu pārpalikums, un tie ir vienmēr svaigi un kvalitatīvi, jo ēdieni tiek gatavoti tik bieži, cik ir nepieciešams uz konkrētu laika posmu;
Uzņēmums vienmēr pilnveidojas, ieviešot jaunus piedāvājumus. Līdz ar to tiek atjaunotas arī iekārtas (pēc nepieciešamības);
Gatavas produkcijas nogādāšana uz sadales līniju notiek pa speciāli tam paredzēto durvi, produkcija uzreiz nonāk attiecīgajās vitrīnās, kas ļauj nepārtraukt aukstuma vai karstuma ķēdi produkcijai, un mazinot piesārņojuma risku.
Uzglabāšanas temperatūru vitrīnās kontrolē ar speciālo mērierīci. Atbilstošas uzglabāšanas temperatūras nodrošināšana un uzturēšana ir svarīga ēdiena kvalitātes saglabāšanai un mikrobioloģiskā riska mazināšanai;
Darbinieki rūpīgi seko sanitār-higiēnisko prasību ievērošanu (telpu, iekārtu, inventāra), kā arī tiek stingri ievērota personīgā higiēna, kas mazina fizikālo un mikrobiālo piesārņojumu;
Būtu vēlams izstrādāt jaunu tīrīšanas-dezinfekcijas plānu ar tīrīšanas līdzekļu izmantojamu koncetrāciju;
Visas iekārtas tiek darbinātas katru dienu, un nav lieku (nenoslogotu) iekārtu.
Ražošanas cehu izvietojuma secība un tehnoloģiskās plūsmas tiek ievērotas, tomēr nav nodalītas atkritumu un izejvielu plūsmas, tāpēc pastav piesārņojuma risks. Šīs plūsmas būtu jānodala

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties