4.Secinājumi un priekšlikumi
1. Gastro bāra“WineHouse” ir neizdevīga atrašanās vieta - klusais Rīgas centrs.
2. Gastro bāra “WineHouse” mērķauditorija ir cilvēki ar vidēji augstiem/augstiem ienākumiem.
3. Personāls ļoti laipni un atsaucīgi uzņēma praktikantus, pretimnākoši, ieteica kā labāk, veiksmīgāk izdarīt dažādus darbus, uzticēja atbildīgus darba pienākumus.
4. Dienas biznesa pusdienas (katru dienu atšķīrās piedāvājums), demokrātiska cena piedāvājumam, divi ēdieni 5 Eur.
5. Patīkama, silta, mājīga atmosfēra zālēs, kur viesi atrodās.
6. Pavāriem ieteiktu strādāt rūpīgāk, ne tik haotiski.
7. Ieteiktu iegādāties vienotu formu gan viesmīļiem, gan virtuves darbiniekiem.
8. Ieteiktu izmantot pēc iespējas vairāk produktus, lai nav tik daudz jāizmet.
9. Vajadzētu savest darba kārtībā ventilāciju, jo bieži bija karsti.
10. Ieteiktu mainīt attieksmi pret kolēģi, kurš nav no Latvijas.
11. Vajadzētu nomainīt darba laiku uz ārdurvīm, lai atbilstu patiesajiem laikiem.
…