Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:482139
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Uzņēmuma vēsture    4
  Ražošanas veida izvēle    5
  Ražošanas daļa    6
  Ražošanas vadītāja funkcionālie pienākumi    6
  Ražošanas uzņēmuma galvenie pienākumi    6
  Ražošanas struktūra uzņēmumā    7
  Pārvaldes struktūra    8
  Maizes ceha organizatoriska struktūra    9
  Ražošanas plānošana    10-11
  Ražošanas programmas plānošana    12
  Tehnoloģiska procesa shēma siera cepumiem    13
  Sagādes daļa    14-15
  Galvenie uzdevumi    14-15
  Piegādātāji    16-18
  Realizācijas daļas funkcionālie pienākumi    19
  Realizācijas daļas pārvaldes struktūra    20
  Pārdošanas procesa shēma    21-22
  Pieprasījumu un piedāvājumu analīze uzņēmumā    23
  Līgumu slēgšanas kārtība    24
  Reklāmas pasākumi    25-26
  Preču pasūtītāji – pircēji    27
  Realizētas produkcijas uzskaite uzņēmumā    28
  Secinājumi un priekšlikumi    29
  Informācijas avoti, literatūra    30
Darba fragmentsAizvērt

Katram uzņēmumam svarīga īpašība ir spēja reaģēt uz pārmaiņām apkartēja vidē un ka arī uzņēmumam jāražo sabiedrībai vajadzīgo produkciju, tāpēc tam nepieciešamas ekonomiskas zināšanas. Tirgus ekonomiskas apstākļos izdzīvos tas, kurš paredz un kompetenti noteiks tirgus prasības izveidos un organizēs tādu produkcijas ražošanu, kura būs pieprasīta un nodrošinās uzņēmumam ienesīgumu. Šīm nolūkam uzņēmumam ir jāprot paredz, plānot un sastādīt sava uzņēmuma ražošanas programmu un nepārtraukti meklēt savas produkcijas pašizmaksas pazemināšanas iespējas.
Izvēloties ražošanas veidu jāņem vērā produkta noieta iespējas, izejvielu un materiālu sagādes iespējas, tehnoloģisko iekārtu īpatnības, noliktavu saimniecība.
Katrā uzņēmumā svarīga īpašība ir spēja reaģēt uz pārmaiņām apkārtējā vidē un situācijā. Tirgus ekonomikas apstākļos izdzīvos tas, kurš pareizi un kompetenti noteiks tirgus prasības, izveidos un organizēs tādu produkcijas ražošanu, kura būs pieprasīta un nodrošinās uzņēmuma ienesīgumu.

Akciju sabiedrības galvenie darbības virzieni ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Pašlaik sertificēti 232 izstrādājumi. Galvenie produkcijas veidi: maize un maizes izstrādājumi rudzu, kviešu, rudzu - kviešu maize, smalkmaizīšu izstrādājumi, barankas, sausbaranciņas un sausiņi konditorejas izstrādājumi - tortes, ruletes, kūkas, kēksi, cepumi Firmas veikalos tiek realizēti 12% no saražotās produkcijas, pārējie klienti ir vairumtirdzniecības bāzes, lielveikali, budžeta organizācijas u. c. 1999. gadā 7% no kopējā apjoma sastādīja eksports, šobrīd tas ir pieaudzis līdz 9%. A/S "Vidzemes maiznīca" eksportam piedāvā sekojošu produkciju –
sausbaranciņas, barankas, sausiņus, cepumus un Borodinas maizi.
Uzņēmuma nākotnes plāni saistās ar veselīgu produktu ražošanu. Sadarbībā ar Latvijas Diētas Ārstu asociāciju ir uzsākta veselīgu produktu ražošana, kura jau ir saņēmusi pircēju pozitīvas atsauksmes. (Visus attēlu parugus sk. pielikumos.)…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties