Prakses atskaite
Tehnoloģijas
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
Prakses atskaite a/s "Rīgas Piena kombināts"-
Prakses atskaite a/s "Rīgas Piena kombināts"
Novērtēts!
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
IEVADS | 3 | |
1. | A/S „RĪGAS PIENA KOMBINĀTS” | 4 |
1.1. | Īss uzņēmuma apraksts | 4 |
1.2. | Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri | 5 |
1.2. | Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri | 5 |
1.2.1. | A/S Limbažu piens | 5 |
1.2.2. | Piena rūpnīca Demjanskā | 5 |
1.2.3. | Uzņēmuma vadošie zīmoli | 5 |
2. | PIENA PRODUKTU RAŽOŠANAS TEHNOLOĢISKĀS SHĒMAS | 6 |
1.3. | Termiski apstrādāts piens | 6 |
1.3. | Termiski apstrādāts piens | 6 |
1.4. | Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma | 6 |
1.4. | Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma | 6 |
2.2.1. | Skābā krējuma ražošanas tehnoloģiskā shēma | 7 |
2.2.2. | Jogurta ražošanas tehnoloģiskā shēma | 7 |
3. | SALDĒJUMA TEHNOLOĢISKĀ INSTRUKCIJA | 9 |
1.5. | Produkta raksturojums | 9 |
1.5. | Produkta raksturojums | 9 |
1.6. | Izejvielas un pamatmateriāli | 9 |
1.6. | Izejvielas un pamatmateriāli | 9 |
1.7. | Tehnoloģiskais process | 9 |
1.7. | Tehnoloģiskais process | 9 |
3.3.1. | Izejvielu pieņemšana un sagatavošana | 9 |
3.3.2. | Maisījuma sagatavošana un filtrēšana | 10 |
3.3.3. | Maisījuma homogenizēšana un pasterizēšana | 11 |
3.3.4. | Maisījuma dzesēšana un nogatavināšana cisternā | 11 |
3.3.5. | Aromatizētāju un pārtikas krāsvielu pievienošana | 11 |
3.3.6. | Saldējuma masas frizēšana un porciju veidošana | 11 |
3.3.7. | Saldējuma sasaldēšana un nocietināšana | 12 |
3.3.8. | Saldējuma glazēšana (tikai saldējumiem glazūrā) | 12 |
3.3.9. | Saldējuma iepakošana un marķēšana | 13 |
1.8. | Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības | 13 |
1.8. | Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības | 13 |
3.4.1. | Saldējums ar gabalvielām un augļu – ogu piedevām | 13 |
3.4.2. | Kārtainais saldējums | 13 |
1.9. | Saldējuma defekti | 13 |
1.9. | Saldējuma defekti | 13 |
4. | Iekārtu sanitārās apstrādes procesu shēma | 14 |
VEIKTO DARBU APRAKSTS | 15 | |
SECINĀJUMI | 16 | |
IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS | 17 | |
PIELIKUMI | 18 |
Lai kļūtu par darba tirgū konkurēt spējīgu speciālistu, katram topošajam un esošajam pārtikas tehnologam būtu jāpārzina dzīvnieku valsts, augu valsts un citas izcelsmes pārtikas produktu ražošanas tehnoloģiskos procesus un tehnoloģijas pilnveidošanas jautājumus, to ražošanas ekonomiku. Tehnologam jāpārzina tehnoloģiskā procesā lietotās iekārtas, to darbināšanai nepieciešamos enerģētiskos resursus. Jāpārzina kvalitātes vadības sistēmas pamatprincipi un to ieviešana uzņēmumos, nodrošinot nekaitīgas pārtikas ražošanu. Pārtikas un dzērienu tehnologam jāvada, jāplāno, jāorganizē pārtikas produktu ražošana, to kvalitātes kontrole visos ražošanas procesa posmos, jānodrošina nodarbinātā personāla saskaņota darbība, jāorganizē un jāveicina jaunu produktu izstrāde un ieviešana ražošanā, atbildot par drošu pārtikas produktu ražošanas darba drošības un ugunsdrošības noteikumu ievērošanu, jāseko Latvijas Republikas un citu normatīvo aktu ievērošanai un piemērošanai pārtikas produktu ražošanā.…
Darbā izpētīta AS "Rīgas Piena kombināta" vēsture, apakšuzņēmumi, kā arī apkopota informācija par uzņēmuma vadošajiem zīmoliem. Darbā iekļautas ražošanas vispārīgās, tehnoloģiskās shēmas, sīkāk aprakstot saldējuma ražošanu.
-
AS "Rīgas Piena kombināts"
Prakses atskaite8 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
- Prakses atskaite "Rīgas Piena kombināta" darbība
- Prakses atskaite a/s "Rīgas Piena kombināts"
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Atskaite par mācību praksi AS "Rīgas Miesnieks"
Prakses atskaite augstskolai5
-
Prakses atskaite konditorejā
Prakses atskaite augstskolai26
-
Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā
Prakses atskaite augstskolai16
-
Ražošanas prakses atskaite A/S ”Aldaris”
Prakses atskaite augstskolai11
-
Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā
Prakses atskaite augstskolai34
Novērtēts!