Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:576612
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  A/S „RĪGAS PIENA KOMBINĀTS”    4
1.1.  Īss uzņēmuma apraksts    4
1.2.  Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri    5
1.2.  Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri    5
1.2.1.  A/S Limbažu piens    5
1.2.2.  Piena rūpnīca Demjanskā    5
1.2.3.  Uzņēmuma vadošie zīmoli    5
2.  PIENA PRODUKTU RAŽOŠANAS TEHNOLOĢISKĀS SHĒMAS    6
1.3.  Termiski apstrādāts piens    6
1.3.  Termiski apstrādāts piens    6
1.4.  Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma    6
1.4.  Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma    6
2.2.1.  Skābā krējuma ražošanas tehnoloģiskā shēma    7
2.2.2.  Jogurta ražošanas tehnoloģiskā shēma    7
3.  SALDĒJUMA TEHNOLOĢISKĀ INSTRUKCIJA    9
1.5.  Produkta raksturojums    9
1.5.  Produkta raksturojums    9
1.6.  Izejvielas un pamatmateriāli    9
1.6.  Izejvielas un pamatmateriāli    9
1.7.  Tehnoloģiskais process    9
1.7.  Tehnoloģiskais process    9
3.3.1.  Izejvielu pieņemšana un sagatavošana    9
3.3.2.  Maisījuma sagatavošana un filtrēšana    10
3.3.3.  Maisījuma homogenizēšana un pasterizēšana    11
3.3.4.  Maisījuma dzesēšana un nogatavināšana cisternā    11
3.3.5.  Aromatizētāju un pārtikas krāsvielu pievienošana    11
3.3.6.  Saldējuma masas frizēšana un porciju veidošana    11
3.3.7.  Saldējuma sasaldēšana un nocietināšana    12
3.3.8.  Saldējuma glazēšana (tikai saldējumiem glazūrā)    12
3.3.9.  Saldējuma iepakošana un marķēšana    13
1.8.  Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības    13
1.8.  Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības    13
3.4.1.  Saldējums ar gabalvielām un augļu – ogu piedevām    13
3.4.2.  Kārtainais saldējums    13
1.9.  Saldējuma defekti    13
1.9.  Saldējuma defekti    13
4.  Iekārtu sanitārās apstrādes procesu shēma    14
  VEIKTO DARBU APRAKSTS    15
  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    17
  PIELIKUMI    18
Darba fragmentsAizvērt

Lai kļūtu par darba tirgū konkurēt spējīgu speciālistu, katram topošajam un esošajam pārtikas tehnologam būtu jāpārzina dzīvnieku valsts, augu valsts un citas izcelsmes pārtikas produktu ražošanas tehnoloģiskos procesus un tehnoloģijas pilnveidošanas jautājumus, to ražošanas ekonomiku. Tehnologam jāpārzina tehnoloģiskā procesā lietotās iekārtas, to darbināšanai nepieciešamos enerģētiskos resursus. Jāpārzina kvalitātes vadības sistēmas pamatprincipi un to ieviešana uzņēmumos, nodrošinot nekaitīgas pārtikas ražošanu. Pārtikas un dzērienu tehnologam jāvada, jāplāno, jāorganizē pārtikas produktu ražošana, to kvalitātes kontrole visos ražošanas procesa posmos, jānodrošina nodarbinātā personāla saskaņota darbība, jāorganizē un jāveicina jaunu produktu izstrāde un ieviešana ražošanā, atbildot par drošu pārtikas produktu ražošanas darba drošības un ugunsdrošības noteikumu ievērošanu, jāseko Latvijas Republikas un citu normatīvo aktu ievērošanai un piemērošanai pārtikas produktu ražošanā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties