Prakses atskaite
Tehnoloģijas
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā Vācijā-
Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā Vācijā
Prakses atskaite20 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
Uzņēmuma raksturojums | 3 | |
Uzņēmuma telpu apraksts | 4 | |
Iekārtas | 5 | |
Ēdienu sortiments | 6 | |
Produktu sagāde (sēņu p/a) | 7 | |
Satura izklāsts | 8 | |
Salāti | 11 | |
Karstās uzkodas | 12 | |
Piedevas | 13 | |
Mērces | 14 | |
Otrie ēdieni | 15 | |
Deserti | 17 | |
Zivis | 18 | |
Zivju p/f sagatavošana | 20 | |
Pagatavošanas metodes | 21 | |
Zivju p/a | 23 | |
Jūras produkti | 24 | |
Gaļa | 26 | |
Subproduktu apstrāde un p/f gatavošana | 28 | |
Putnu, medījumu un trušu apstrāde | 29 | |
Gaļas apstrāde un pusfabrikātu sagatavošana | 31 | |
Zupas | 32 | |
Buljoni | 34 | |
Secinājumi | 36 | |
Izmantotā literatūra | 37 |
„Frits hotelis” atrodas Dorfstrabe 3B 19061 Schwerin tas ir Vācijā. Šis uzņēmums strādā ne tikai kā viesnīca, bet arī kā kafejnīca, restorāns, bet vēl papildus vietējie iedzīvotāji tur var nokārtot šofera tiesības. Uzņēmuma veids ir apkalpojošā sfēra un specializējas viesu uzņemšanā, lai izmitinātu, kā arī ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai. Viesnīcā ir banketu zāle, kur ir iespējams rīkot gan konferences, gan arī svinēt dažādus pasākumus, piemēram, dzimšanas dienas, vārdadienas utt. Vēl šai uzņēmumā ir bārs kur var nobaudīt gardus dzērienu. Uzņēmums savu darba dienu sāk jau 7:30, bet beidz 23:00, bet ēdināšana strādā no 11:00-23:00, strādā bez brīvdienām. Pati viesnīca ir 2 stāvos un var pieņemt no 25-50 personām. Viesnīcai ir pats savs dārzs kur viņi audzē dārzeņus un augļus. Ārā ir arī 2 terases, viena ir pie viesnīcas ieejas, bet otra ir viesnīcas otrajā pusē.
Viesnīcā strādā 12 darbinieki.
2 pavāri
3 viesmīles
4 istabenes
1 uzņēmuma vadītāja
1 tiesību instruktore
Virtuvē strādā 2 pavāri, viņi strādā pa vienam no 1100 - 2300, protams, dienas vidū ir 3 stundu pauze, kad var aiziet uz mājām atpūsties. Katrs pavārs strādā 2 dienas tad viņi mainās. Bet tad kad ir kāds galds tad strādā abi pavāri kopā.
Ēdienu sortiments.
Ēdienu sortiments ir ļoti plašs: 3 zupas veidi, 4 salātu veidi, 5 auksto uzkodu veidi, 5 karsto uzkodu veidi, 26 otro ēdienu veidi. Izvēloties otro ēdienu ir iespēja arī izvēlēties 6 veidu piedevas ( vārīti kartupeļi, frī, kartupeļu kroketes, vārīti rīsi, zivju pirkstiņi). Saldie ēdieni ir tikai 4 veidi
Ēdienkarte šajā uzņēmumā tiek mainīta gandrīz katru nedēļu, jo viņi balstās uz klientu vēlmēm. Viņi skatās ko klienti visvairāk pasūt un tieši to viņi ievieto ēdienkartē nākošajā reizē kad maina. Kā beidz pasūtīt tā tas ēdiens tiek izņemts no ēdienkartes. Protams, ēdieni ēdienkartē ir atkarīgi no gadalaika.
Ēdienkarte ir iesieta cietos vākos, katra lappuse ir ielikta kabatiņā. No ēdienkartes lapas ir viegli izņemamas un viegli ievietojamas atpakaļ. Ēdienkarte ir 2 valodā angļu valodā un vācu valodā. …
-
Kvalifikācijas prakse ēdienu gatavošanā Vācijā
Prakses atskaite20 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tūrisms, viesmīlība
- Prakse šūšanas salonā
- Prakse tūrisma aģentūrā
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Kvalifikācijas prakses atskaite miltu konditorejas izstrādājumu gatavošanā
Prakses atskaite vidusskolai24
-
Prakse tūrisma aģentūrā
Prakses atskaite vidusskolai4
-
Prakse viesnīcā "Zemgale"
Prakses atskaite vidusskolai9
-
Kvalifikācijas prakses atskaite
Prakses atskaite vidusskolai22
-
Pavāra prakse viesnīcā "Reval Hotel Rīdzene"
Prakses atskaite vidusskolai20