Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:808498
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Vispārējas ziņas par uzņēmumu    5
2.  Ēdināšanas uzņēmuma praktiskā izpēte    6
2.1.  Gaisotne. Atmosfēra. Vizuālais    6
2.2.  Vietu skaits. Apkalpošana    7
2.3.  Pakalpojuma veidi. Palīgpakalpojumi    7
2.4.  Noslogojums    7
2.5.  Organizatoriskā struktūra    8
2.6.  Amatu raksturojums    9
2.7.  Sadarbības uzņēmumi un asociācijas    11
2.8.  Savstarpējās informācijas plūsma    12
2.9.  Produktu sortiments. Izmaksas    12
3.  Bauskas rajona TIC    14
4.  Individuālais prakses uzdevums    18
5.  Prakses dienasgrāmata    20
6.  LR likumi un MK noteikumi    21
  Secinājumi    22
  Priekšlikumi    23
  Izmantotā literatūra    24
  Pielikumi    25
Darba fragmentsAizvērt

Viens no maniem ievada prakses uzdevumiem bija izpētīt uzņēmumu, kurā es darbojos – nostiprinu teorētiskās zināšanas un apgūstu praktiskās zināšanas.
Uzņēmuma praktiskā izpēte sevī iekļauj:
ēdināšanas uzņēmumā vietu skaits apmeklētāju zālē, apkalpošanas veids,
vizuālais noformējums, interjers, gaisotne, pakalpojuma veidi, sniegtie palīgpakalpojumi,
uzņēmuma noslogojums pa mēnešiem gada laikā,
organizatoriskās struktūras izpēte (norādot esošos dienestus, amatu pakārtotību, strādājošo skaitu katrā dienestā, to pienākumus un atbildību, dienestu savstarpēja sadarbība),
sadarbības uzņēmumi,
savstarpējā informācijas plūsma starp izmitināšanas un ēdināšanas uzņēmumiem.

2.1.Gaisotne. Atmosfēra. Vizuālais.
Karību salu kokteiļbāra iekārta atgādina saules gaismu un jūru – pastaigas gar jūras krastu un spilgti krāsainus kokteiļdzērienus, tas ir asi rozā un fluorescences zaļā krāsā kā ziedošas zāles buķete. Bārmeņi šortos, krāsainos kreklos, viesmīles tērpušās spilgtās vasaras kleitiņās, rotājušās ar puķēm. Mūzikas stils – regejs nekad neapstājas savā skanēšanā. Tiek piedāvāti internacionāli ēdieni (iekļaujot arī Karību virtuves ēdienus) tādi kā Haiti salas zupa, Jambalaya zivs un veģetāriešu kuskus, piektdienās un sestdienu vakaros klientus izklaidē go-go dejotājas uz bāra letes.
Bārs „Piektdiena ir klāt” piedāvā izbaudīt īstu Karību salu atmosfēru un dzīvi1.
Bāra teritorija iedalās vairākās zonās:
lielais gals (apkalpo viesmīles),
mazais gals (apkalpo viesmīles),
bāra lete (apkalpo bārmeņi),
1.terase – atrodas ārpus bāra telpām (apkalpo viesmīles),
2.terase jeb smēķētāju zona – atrodas ārpus bāra telpām (apkalpo viesmīles).…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties