Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:610019
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Vispārīgās ziņās par uzņēmumu    3
2.  Uzņēmumā pielietoto izejvielu raksturojums    4
3.  Galveno tehnoloģisko operāciju raksturojums    7
4.  Jauno produktu izstrāde un ieviešanas organizācija    9
5.  Pielietotās tehnoloģiskās iekārtas    10
6.  HACCP sistēmas principi    14
7.  Darba drošība    22
  Secinājumi    24
  Izmantotā literatūra    25
Darba fragmentsAizvērt

Ugunsdrošības līdzekļu atrašanās vietas apzīmē ar ugunsdrošības zīmēm, kas noteiktas Latvijas valsts standartā "Ugunsdrošībai un civilai aizsardzībai lietojamās drošības zīmes un signālkrāsojums".
Ēdināšanas uzņēmumā darbinieki ik dienu saskaras ar asiem un karstiem priekšmetiem – naži, rīves, plītis, krāsnis u.c. Darba drošības pasākumi tiek ievēroti, tomēr darbinieku vidū dažreiz ir vērojamas traumas – roku apdedzināšana, sagriešana. Darbiniekiem šādā gadījumā tiek veikta palīdzība.
Grīdas ir līdzenas, dažviet nedaudz slidenas, bez sliekšņiem. Ir labs apgaismojums un ventilācija. Uzņēmumā ir izvietotas drošības zīmes, evakuācijas plāns un evakuācijas instrukcijas.

SECINĀJUMI
1. SIA „X” ir konkurētspējīgs uzņēmums vietējā tirgū. Šeit strādā cilvēki atbilstoši uzņēmuma līmenim. Visi zin, kas viņiem jādara.
2. Jābūt kvalificētam darbaspēkam, lai uzņēmumā ražotā produkcija būtu kvalitatīva
3. Nekvalitatīvi ražotā produkcija negatīvi ietekmē uzņēmuma tēlu, tāpēc visiem darbiniekiem uzmanīgi jāseko līdzi ražošanas procesiem.
4. Darbiniekiem, kas strādā šajā nozarē, ir jāseko līdzi savam veselības stāvoklim, jāievēro visi uzņēmuma iekšējie kārtības un sanitārie noteikumi.
5. Jāturpina ievest jaunus konditorejas izstrādājumu produktus ražošanā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties